Hottub Huren

Huur een Ice Tub

In een ijskoud bad stappen wordt met de dag populairder. Dat komt omdat een ijsbad een aantal goede voordelen heeft voor je lichamelijke en mentale gezondheid. Na een paar minuten in ijskoud water te hebben gezeten voel je je als herboren.

Niet alleen veilig in gebruik maar ook zeer goed voor het gebruik van professionele koudetherapie om te herstellen en je gezondheid te bevorderen.

💪Voor (sport-)evenementen graag contact opnemen via het contact formulier

Vraag een offerte aan!

✅ Puur en koud water - van 4 tot 36 graden C
✅ Volledig elektrisch en energiezuinig
✅ Perfecte toevoeging voor iedere sporter en sport evenement
✅ Vaste lage prijs, voor leveren, ophalen en schoonmaken! Overal in in NL!

📐 De ice tub is 1,2m lang, 0,79m breed, 1m hoog en hebben een inhoud van 300L. Daardoor past hij door de meeste doorgangen en kan hij op alle soorten ondergrond staan!

Vraag een offerte aan!
Get Started

Huur een Ice Tub met vertrouwen

Beste kwaliteit

Niet alleen veilig in gebruik maar ook zeer goed voor het gebruik van professionele koudetherapie om te herstellen en je gezondheid te bevorderen.

Zeer gebruiksvriendelijk

Onze Icetubs zijn compact, makkelijk te verplaatsen en snel te installeren. Met een temperatuur die reikt van 4 tot 38 graden en een constante waterfiltering ben je verzekerd van ijskoud en puur water.

Direct te boeken

Geen heen en weer gemail of wachten op offertes. Bij de TubClub kan je direct jouw tub boeken! Dus vul jouw gewenste data in en boek je tub vandaag nog!

Ontdek onze prijzen

Onze prijzen zijn ALL-IN!
Wij maken de tubs iedere keer volledig schoon!

2 dagen
225
incl. levering, ophalen
& schoonmaak
Huur nu!
Weekend (vr t/m ma)
275
incl. levering, ophalen
& schoonmaak
Huur nu!
Week (7 dagen)
325
incl. levering, ophalen
& schoonmaak
Huur nu!

Een greep uit de ervaringen

Een greep uit de ervaringen

Excellent  4.7 out of 5

Show more apps

Marcel ⭐⭐⭐⭐

Jesse was erg behulpzaam in het beantwoorden van vragen wat het erg makkelijk maakte om de tub te boeken. Het was even de vraag of het door de poort pastte, maar bij de levering liep alles soepel en stond de tub binnen een paar minuten op zn plaats! Heel erg bedankt jongens!

Sandra ⭐⭐⭐⭐⭐

Heel leuk voor de kinderen in de tuin met een feestje! De jongens hebben er zo lang mogelijk in gezeten! Gelukkig hadden we genoeg hout om er 's avonds zelf ook nog van te kunnen genieten.

Robert ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vond het eerst een beetje overdreven, maar uiteindelijk was het echt de attractie van het weekend:) vooral met een biertje en een lekker muziekje op maakte het de ervaring helemaal af! Dit gaan we zeker nog een keer doen!

IJsbad na sporten

Je hoeft niet naar Wim Hof te gaan om jezelf uit te dagen en aan je gezondheid te werken! Bij de TubClub kan je heerlijke ijsbaden huren, geleverd bij je thuis of bij jouw evenement.

Onze IceTubs kunnen gebruikt worden voor
✅ ijsbad therapie
✅ ijsbad workshops
✅ ijsbad na het sporten
✅ ijsbad voor je spieren
✅ Wim Hof methode

Ready to dive in?

FAQ

Hoe groot is de Icetub?

De ice tub is 1,2m lang, 0,79m breed, 1m hoog en hebben een inhoud van 300L. Daardoor past hij door de meeste doorgangen en kan hij op alle soorten ondergrond staan!

Wat is de aanbevolen watertemperatuur voor een ijsbad?

Voor een ijsbad wordt een temperatuur tussen de 8 en 12 graden aanbevolen voor een goed herstel. Hier kun je dan maximaal 25 minuten inzitten. Het is het beste om niet in een lagere temperatuur plaats te nemen op een moment dat je hier niet aan gewend bent.

Op het moment dat je plaatsneemt in een ijsbad die kouder is dan 8 graden zorg er dan altijd voor dat je dit niet alleen doet. Deze temperaturen kunnen namelijk voor onderkoeling zorgen.

Hoeveel liter water gaat er in de Icetub?

In de Icetub gaat ongeveer 300 liter water.

Wat is de wetenschap achter koudwater therapie in een ijsbad?

Tijdens een intensieve training verbranden je spieren brandstof, dit zorgt voor een opeenhoping van giftige afvalstoffen en melkzuren. Je lichaam verwijdert deze afvalstoffen normaal gesproken op natuurlijke wijze, onderdompeling in koud water kan hetzelfde doen in een veel kortere tijd.

De plotselinge kou van het water brengt je lichaam in een natuurlijke overlevingsmodus om ervoor te zorgen dat je niet bevriest. Alle reacties die je lichaam hierop heeft zorgt onder andere voor de snelle spoeling van je bloed waarbij deze afvalstoffen dus snel verwijdert worden.

Een van de meest bekende en populaire voordelen van regelmatig ijsbaden is een veel beter slaappatroon en een rustige mentale toestand.

Komen er nog kosten bij de prijs die op de website staat?

Er zijn geen meerkosten dan de prijs die op de website staat. Deze prijs in inclusief bezorgen, btw en schoonmaak kosten.

Wat zijn veelgemaakte fouten op het moment dat je in een ijsbad stapt?

Het is belangrijk dat je niet in paniek raakt op het moment dat je in een koud bad stapt. Je moet niet te snel en te kort ademen. Dit zorgt er namelijk voor dat je een verminderde circulatie van lucht hebt in je lichaam, hierdoor worden de voordelen van het ijsbad beperkt.

Het is belangrijk dat je je concentreert op een diepe, langzame en regelmatige ademhaling op deze manier haal je het meeste uit een sessie in een ijsbad.

Welke gezondheidsvoordelen heeft een ijsbad?

Door regelmatig in een ijsbad te gaan zitten wordt bruin vet in het lichaam geactiveerd. Dit bruine vet is een vetweefsel dat energie omzet in warmte. Goed voor diabetes type 2 en het stimuleren van gewichtsverlies. Daarnaast is het ook een goede behandeling bij reuma klachten.

Daarnaast zijn er nog de volgende voordelen van een ijsbad:
-Het versnelt herstel van spieren
-Verlicht spier- en gewrichtspijn
-Bevordert de bloedcirculatie
-Verlaagt het stressniveau
-Beter slaapkwaliteit