Hottub Huren

Hottub Huren

Onze houtgestookte hottub is gemaakt voor iedere gelegenheid! Of het thuis in de tuin is, op een weekendje weg met familie of vrienden, of op een evenement; het is altijd gegarandeerd een beleving!

Binnen anderhalf uur is onze hottub op temperatuur en kunnen 6 personen tegelijkertijd genieten van de tub! De tub is zo ontwikkeld dat hij goed tegen een stootje kan, dus er mag lekker op gespeeld worden door kinderen of voor volwassenen die lekker rustig willen zitten met een drankje!

LET OP: als je voor het weekend wil boeken moet je vrijdag tot/met maandag selecteren👇

✅ Ruimte voor 6 personen
✅ Binnen 1,5 uur op temperatuur
✅ Vaste lage prijs, voor leveren, ophalen en schoonmaken! Overal in in NL!

📐 De hottub is 2,2m lang, 1,8m breed, 1,05m hoog en weegt ongeveer 180kg. Daardoor past hij door de meeste tuinpoorten en kan hij op alle soorten ondergrond staan!

Get Started

Waarom je voor de TubClub kiest

Beste kwaliteit

Onze hottubs zijn handgemaakt van het beste hout en de mooiste tubs.

Heldere prijs

We hanteren 1 prijs, inclusief schoonmaak en transport. Zo sta je nooit voor verrassingen en weet je direct wat je kwijt bent!

Direct te boeken

Geen heen en weer gemail of wachten op offertes. Bij de TubClub kan je direct jouw tub boeken! Dus vul jouw gewenste data in en boek je tub vandaag nog!

Een greep uit de ervaringen

Een greep uit de ervaringen

Excellent  4.7 out of 5

Show more apps

Marcel ⭐⭐⭐⭐

Jesse was erg behulpzaam in het beantwoorden van vragen wat het erg makkelijk maakte om de tub te boeken. Het was even de vraag of het door de poort pastte, maar bij de levering liep alles soepel en stond de tub binnen een paar minuten op zn plaats! Heel erg bedankt jongens!

Sandra ⭐⭐⭐⭐⭐

Heel leuk voor de kinderen in de tuin met een feestje! De jongens hebben er zo lang mogelijk in gezeten! Gelukkig hadden we genoeg hout om er 's avonds zelf ook nog van te kunnen genieten.

Robert ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vond het eerst een beetje overdreven, maar uiteindelijk was het echt de attractie van het weekend:) vooral met een biertje en een lekker muziekje op maakte het de ervaring helemaal af! Dit gaan we zeker nog een keer doen!

Ready to dive in?

FAQ

Hoe groot is de hottub?

De hottub is 2,20 meter lang, 1,80 meter breed en 1 meter hoog (zonder schoorsteen). De hottub past daarmee door veel poorten omdat we deze op zijn kant vervoeren. De locatie dient dus een poort te hebben van ten minste 1,05 meter.

Hoelang duurt het voordat de hottub warm is?

De hottub is bij normaal stoken binnen anderhalf uur warm, voor de echte stokers kan het binnen een uur.

Hoeveel liter water gaat er in de Hottub?

In de hottub gaat ongeveer 1.000 liter water.

Wanneer wordt er contact met mij opgenomen over de levering van de hottub?

Er wordt binnen 24 uur na betaling contact met u opgenomen over de levering van de hottub.

Komen er nog kosten bij de prijs die op de website staat?

Er zijn geen meerkosten dan de prijs die op de website staat. Deze prijs in inclusief bezorgen, btw en schoonmaak kosten. U dient wel zelf overgebleven stukken hout uit de kachel te halen.

Hoe moet ik het water uit de Hottub laten lopen?

Door de bijgeleverde slang kan het water bijvoorbeeld in een waterafvoer put worden geleegd. U kunt ook uw tuin water geven met de bijgeleverde slang.

Wat moet ik doen als de hottub niet warm wordt of lek is?

U kunt dan contact opnemen met de TubClub op het op de website vernoemde nummer.